Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Noget man altid kan være sikker på når man går ind i et nyt år der er at det år der kommer forud nærmest med garanti, kommer til at byde på en eller anden form for ny gadget du kan købe til dit hjem. Konceptet med Internet of Things altså hvor dine ting er forbundet til internettet bliver mere og mere populært og flere og flere ting kan tilsluttes. I dag er det f.eks. ikke unormalt at høre om køleskabe, opvaskemaskiner og meget andet der er tilsluttet og som kan fortælle dig når opvaskemaskinen er færdig, mangler salt eller har et andet problem.

En af de ting vi her på redaktionen tror meget på måske allerede i år eller så i hvert fald i de kommende år er smarte låsesystemer. Der kan selvfølgelig være mange potentielle faldgrupper til sådan noget, for hvor nemt vil det være at snyde sig adgang til sådan et system og bliver det dermed blot endnu nemmere at lave indbrud i folks hjem end det har været hidtil med det gode gammeldags nøgler. Elektroniske låsesystemer bliver brugt i stor stil på f.eks. hoteller og andre steder hvor ikke alle skal adgang og derfor ved vi at teknologien er der og at den kan bruges. Den skal måske bare lige modnes lidt for at den rykker helt ind i folks hjem, og vi tror at den modningstid er ved at være udløbet og det derfor snart er tid til at folk bliver smarte i det aspekt også.

Nogle andre ting som vi tror kan blive større i 2020 er nogle af de ting som vi nævnte i starten nemlig hvidevarer. Vi tror at flere og flere vælger de smarte løsninger og når prisen langsomt kommer ned og minder om en ”almindelig” model så vil folk helt automatisk vælge den smarte udgange på grund af de ekstra ting den kan.