Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det går ikke godt for Samsungs Note-serie for tiden. For få uger siden var Samsung nemlig i stor modvind, da de lancerede den ellers så hypede Samsung Galaxy Note 7. Det viste sig nemlig, at der var stor risiko for, at batteriet ville bryde i brand, hvorfor de trak alle telefonerne tilbage — efter de var blevet lanceret vel at mærke.
Det samme er for nyligt sket med en af de ældre telefoner i serien, Samsung Galaxy Note 2, der blev lanceret i 2012. Det er derfor blevet bandlyst at flyve med den i Indien, hvor der har været problemer med, at telefonens batteri brød i brand under en flyvetur.

Og nu er turen kommet til SAS. Dette gælder dog den nye Samsung Galaxy Note 7, der ikke må medbringes i flyet grundet den overhængende brandfarve. Det er dog ikke blevet helt bandlyst at have den med — så længe man bare har den i håndbagagen.

Brug for en billig telefon? — Sammenlign mobilpriser uden abonnement

Man må altså ikke anvende sin mobil, imens man er i luften. Heller ikke oplade den. Det sker som følge af de amerikanske myndigheders anbefaling.

 

Samsung i kraftig modvind

Efter de to nye skandaler, som man vist med rette kan kalde dem, er Samsung altså kommet i kraftig modvind. Den sydkoreanske virksomhed har ellers redet på en bølge af succes, siden de valgte at ændre markant i deres design ved lanceringen af Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.

Mobilen blev rost for både sit kamera og sit banebrydende design. På dette grundlag var Note 7-telefonen også enormt hypet. En hype, der også var berettiget — omend ikke ret længe, idet telefonen hurtigt kom i modvind, da det blev offentligt kendt, at telefonens batteri kunne bryde i brand.

Det bliver spændende at følge de næste træk fra techgiganten Samsung, der i dén grad har noget at skulle bevise overfor deres kunder.