Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Om dit Apple Watch har brug for sin egen skærmbeskytter eller ej er et godt spørgsmål. De fleste mennesker foretrækker at bruge deres elektroniske apparater uden noget. Nogle gange er denne fremgangsmåde svær at retfærdiggøre. Når det kommer til Apple Watch, kan ejere være rystede over at finde ud af, hvor mange gange de banker deres håndled mod en mur, et træ eller et hegn og se deres ur absorbere stødet og potentielt få ridser. Derfor er det vigtigt at beskytte ens Apple Watch.

Læs videre og find ud af hvordan.

Skærmbeskytter

Hvis du elsker alt, hvad Apple tilbyder, har du muligvis allerede den nyeste version af Apple Watch. Det er højteknologisk og elegant og er blevet synonymt med kvalitet. Uanset om du planlægger at beholde dit Apple Watch i de kommende år eller bytter det næste gang en opgradering frigives, er det vigtigt at passe godt på dit ur. Det er trods alt ikke en lille investering. Apple Watch beskyttelse kommer i mange former. En skærmbeskytter er muligvis den mest åbenlyse løsning: den er chik og kan knap nok ses fra afstand. Princippet er det samme som en skærmbeskytter til iPhones. Formen er skåret til at passe til den nøjagtige form på enheden. Ideen er, at en skærmbeskytter af dette materiale absorberer stød og brud i stedet for selve skærmen.

Cover

Ja, man kan også få covers til Apple Watch. Uanset hvor hård skærmen er, er den modtagelig for ridser, hvilket får dit ur til at se gammelt og slidt ud. Brug af et cover hjælper dig med at holde skærmoverfladen ridsefri. At vælge det rigtigt for at holde dit ur sikkert uden at forstyrre ydeevnen eller ødelægge din stil kan være svært. Heldigvis er der mange muligheder, når det kommer til Apple Watch covers, siden de er blevet så populære. Når det kommer til det, er det blevet en klassiker og det er vigtigt, at beskytte den, uden at gå på kompromis med hvordan godt den ser ud på dit håndled.

Hvorfor et Apple Watch?

I disse dage har du brug for en computer, der passer i lommen. Det er det, der gør iPhones så populære. Nogle af hovedfunktionerne er proppet ind i et ur, sådan at denne enhed også kan passe til din livsstil. Om det er fordi du har lyst til at bruge mere tid udenfor eller fordi du nemt vil kunne tjekke både hvad klokken er og også dine notifikationer, så er et Apple Watch til dig.