Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Da Apple tidligere på året præsenterede iPhone 7 og 7 Plus, præsenterede de også deres true wireless bluetooth headset, som de så mundret kalder dem. De små trådløse earpods er ifølge Apple den perfekte ledsager til din iPhone, hvis den ellers har det nyeste styresystem.

De har været et stykke tid undervejs, men nu er de kommet, og det betyder også, at der nu er begyndt at dukke tests op af dem. En af de tests kommer fra Mobil.nu’s youtube kanal, hvor du også kan se test og anmeldelse af iphone og den kan du se nederst på siden her.

Testen pointerer det som mange nok havde forventet, nemlig at der er tale om et fint headset, men som ikke nødvendigvis er pengene værd. I testen beskrives de som noget der lydmæssigt burde koste 3-400 kroner, men da de koster omkring 1000 kroner mere end det, beskrives de som noget, der ikke er pengene værd.

Desuden vil der nok være en del, der synes at designet på dem, ikke er det flotteste i verden, og det er helt sikkert noget der vil dele vandene. Designet med den lille pind der stikker ud af øret, adskiller sig i hvert fald fra konkurrerende modeller.

Da det er et Apple produkt parrer det naturligvis meget utrolig let med din Apple iPhone, så lige så snart du åbner den lille æske de ligger i. Det er også æsken de skal i, når de skal oplades, og det går hurtigt. Med godt et kvarters opladning er der nemlig spilletid til omkring tre timer.

Det er dog en rigtig god ide at passe på dem, det koster nemlig 600 kroner at få erstattet en, hvis man skal være så uheldig at tabe den ene.