Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I mange hjem i dagens Danmark findes der minimum en trådløs højttaler, og i mange tilfælde har hver enkelt familiemedlem en hver. Kvaliteten på de mange forskellige højttaler på markedet er vidt forskellige. I denne guide vil du kunne finde gode råd til valg af rette højttaler, og hvilke ting du særligt skal være opmærksom på, hvis du vil kunne styre lyden trådløst fra din mobil.

Bluetooth højttaler kom for alvor frem i Danmark omkring 2007, hvor mange så muligheder i at benytte bluetooth teknologien i telefonen til at styre musikken. Siden da, er markedet for bluetooth højttalere nærmest eksploderet, og de enkelte brands udgiver nye modeller år efter år. Kvaliteten af holdbarhed, lyden og ikke mindst designet, er meget forskelligt. Der findes et par forskellige parameter som er værd at sammenligne på bluetooth højttalere, samt designet på de forskellige. En af de vigtigste ting, når du skal ud og investere i ny højttaler er at få defineret formålet med højtaleren. Er det en som kun skal bruges i hjemmet? Skal den kunne tages med til stranden? eller skal børnene kunne tage den med i skole?

Den perfekte højttaler til hjemmet

Hvis du er på udkig til den perfekte højttaler til bolig, så overvej en fra det dansk designet mærket, Kreafunk. Kreafunk er den bedste kombination af kreativitet og funktionalitet. Det er blandt andet den danske design duo, som står bag bluetooth Kreafunk Awol, som er en kraftfuld bluetooth højtaler med indbygget digital forstærker. Højttaleren byder blandt andet på 2 70 mm. fuld range stereohøjttalere, som let kan spille en stue op. Højttaleren kan købes her ved Livingshop, og bliver leveret i en flot trækasse som ligner et fuglehus, som sammen med højttaleren pynter til dekorationen i det danske hjem. Bluetooth højtaleren fra Kreafunk er et super godt bud på den perfekte højttaler til hjemmet, som både spiller godt og pynter i hjemmet