Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det smarte ved alle de nye mobil højttaler, er at de netop er mobile og kan tages med rundt i verden. Det er dog ikke alle som er designet til at blive brugt ude i naturen. I denne artikel vil vi kommet med gode bud på den praktiske mobil højttaler.

Værd at vide

Når det skal købes bluetooth højtaler er det vigtigt at sammenligne et par forskellige parameter, som f.eks. batterilevetid, udgangseffekt, materiale og holdbarhed. Når den praktiske højttaler skal vælges, er materialet en af de vigtigste faktorer. i og med højttaleren skal med rundt, skal den kunne holde til lidt af hvert, så nytter det ikke noget at materialet er af glas eller andet materiale som let kan gå i stykker. Batterilevetiden er også en vigtig faktor. Når man er på farten, har man ofte ingen strøm, og derfor ikke lade højttaleren op, hvis den går tør. Her kan en powerbank være nyttig, som i øvrigt kan handels på Livingoodies.dk. Når batteritiden er opgiver, tages der oftest udgangspunkt i at det ikke spille på maks volume, da det bruger langt mere batteri end ved minimum volume.

Højttaleren fra B&O

Beoplay A1 er lavet i anodiseret aluminiumskuppel, polymerbase og en læderrem. I selve højttaleren er en effektforstærker, med 2 x 30W til bas og diskant 2 x 140 W som maks. effekt. På kun 2,5 timer er bluetooths højttaleren fuldt opladt, og kan holde i op til 24 timer. Med det praktiske design, som i øvrigt er designet, af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz med Bang & Olufsen Signature Sound, kan højtaleren holde til lidt af hvert. Beoplay A1 har en indbyggede mikrofon, som gør det muligt at betjene telefonopkald. den indbyggede mikrofon er placeret således at der kan tale 360 grader rundt om højttaleren. På den måde kan personen i den modsatte ende let genkende stemmer, uanset hvor folk taler fra, blot de er lidt i nærheden af højttaleren.