Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis man har en fødselsår i der kan dateres til starten af 80’erne eller før, vil man kunne huske da internettet slog igennem, da dvd’erne kom på markedet og erstattede videobånd, og så senere er blevet erstattet af blu-ray og ikke mindst streaming. Du kan sikkert også huske de første spillekonsoler, altså NES og alle de andre, der var der længe inden Playstation 4.

Du måske sikkert også noget af det legetøj, der kom frem i firserne og starten af 90’erne, det var he-man dukker, action man og fjernstyrerede biler, som dog ofte var med en ledning. Med andre ord er der sket rigtig meget med legetøj de sidste 20 år, og det er i den grad gået i den digitale retning.

Der bruges oceaner af tid på Pokémon Go, som millioner af børn (og voksen for den sags skyld) spiller verden over. Generelt har vores smartphones og tablets fået en stor rolle i nutidens legetøj. Et af de helt store hits for tiden er droner, som kan styres enten med fjernbetjeninger eller smartphones.

I takt med at dronerne er blevet mere udbredte, er de også blevet væsentlig billigere, og findes efterhånden i mange forskellige prisklasser. For ganske få år siden, var droner noget der kostede mange tusinde kroner selv for ikke særlig gode modeller, i dag kommer man langt for under 1000 kroner. Hvis man vil have professionelt udstyr, skal man naturligvis stadig op i den dyre ende.

Kigger man på only4kids.dk der er en af landets største forhandlere af legetøj på nettet, kan man finde droner fra omkring 400 kroner i en kvalitet, som i starten af 80’erne havde virket som science fiction.

Man skal dog huske på, at hvis man køber en drone, er der en hel del regler, man skal overholde i forbindelse med at flyve med dem. Eksempelvis er det ikke tilladt at flyve med droner med i byen med mange forskellige modeller. Desuden er det ulovligt at filme personer, der ikke har givet lov til det.