Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Internettet er et fantastisk sted, der giver dig mulighed for at møde nye mennesker, opleve andre dele af verden og ikke mindst købe og handle med en masse varer. Du skal dog altid være meget opmærksom, når du handler over internettet, for der er desværre nogle mennesker, som ikke holder sig tilbage fra at snyde. I dag kan alle nemlig oprette en hjemmeside og give sig ud for at være noget andet, end det de er. Derfor kan du i denne guide få en række råd til, hvordan du skal bære dig ad, når du handler på internettet.

Aktier og valuta

Du skal især være opmærksom, når du så at sige handler med penge over internettet. Det er vigtigt at sikre dig, at forhandlerne er reelle og ikke bare er ude på at tage dine penge fra dig. Hvis du bruger tid på at handle med aktier, krypto-aktiver eller CDF, så kan du for eksempel overveje et medlemskab hos etoro. Du skal dog vide, at der altid er en risiko ved såkaldt cdf-trading, så du skal være helt sikker på, at du forstår systemet, inden du giver dig til at handle. Ellers kan du risikere at tabe en masse penge.

Dårlige tegn

Der er en del alarmklokker, som er gode at have i baghovedet, når du handler på internettet. Det er for eksempel altid en god idé at slå forskellige sider op på hjemmesiden trustpilot, så du er sikker på, at de har rent mel i posen. På trustpilot kan forbrugerne nemlig anmelde butikken, så du vil hurtigt kunne se et mønster, hvis der er tale om snyderi. Det er også en god idé at holde øje med stavefejl og sjusket sprog, for det kan være et tegn på, at der hverken er brugt særligt meget tid eller professionelle kræfter for at få butikken op at køre.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder