server

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hosting er en del du ikke kan komme udenom hvis du vil have din egen hjemmeside. Men hvad er hosting? Hosting er at du lader nogle opbevare din hjemmeside på deres servere så alle kan se den på internettet, via et domæne, dvs. Den linje du skriver i browseren for at komme ind på en hjemmeside. Ligesom at vores domæne navn er https://techcentral.dk/.  

Magento og CMS 

Magento er et såkaldt CMS, som er en forkortelse for Customor Management System. Dette er skabt for at folk der ikke kan kode, også kan lave og vedligeholde en hjemmeside. 
Med et CMS kan du også købe templates, som er designs af hjemmesider, som andre har lavet, og installere på din egen side og tilpasse. Samt plugins som er hjælpeprogrammer på siden.  
En af de hurtigste og mest anerkendte CMS, især indenfor webshops er Magento.  
Magento er open source, det vil sige at en udvikler, faktisk kan gå ind og redigere i selve systemet og tilpasse dem til deres brugere.  

Magento hosting 

Det kræver som tidligere nævnt nogle der kan hoste for dig, før andre kan komme ind på hjemmeside. Alt efter hvor teknisk du selv er, skal du finde et sted et hosting selskab, der kan tilbyde dig ordentlig service og kvalitet, det vil sige hurtige servere stor database og lagerplads alt efter hvor stor siden skal være og hvor mange besøgende du regner med at få.  
En god side der tilbyder magento hosting i alle klasse og behov, med en høj kvalitet er Kammalou. De tilbyder 6 forskellige typer hosting, fra 795,- Og op til 4795,- månedligt.  
De har stor erfaring med Magento hosting og sørger for de tekniske, så kan fokusere på din webshop. De har de sidste 6 måneder haft en oppe tid på 99,7% det nede kun 0,3 % af de sidste 6 måneder har deres servere været nede, og det er et rigtigt pænt tal.  
Se mere om Kammalou og deres Magento hosting.