Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sportens verden udvikler sig i takt med teknologien, hvis man ser på meget fysiske sportgrene som fx cykling, så er teknologien med til at forøge rytters præstationer og træning. Læs med her og få tips om de bedste gadgets til sportgrene, så du kan præstere optimalt i din sport.

Fodbold og håndbold

Teknologien har ikke decideret ramt Danmarks yndlinger fodbold og håndbold. Teknologien er med til at effektivisere spillernes træning, deres præstationer og form kan overvåges meget nøjagtigt, som kan give spillerne et billede af hvor de skal arbejde. Indenfor fodbold er der sket nogle ændringer i spillet pga. teknologien. Her taler vi blandt andet om det nyligt indførte VAR-system, der giver dommeren mulighed for at have de såkaldte video dommere i øret, og ikke mindst det tegn vi alle blev bange for under VM i Rusland. Nemlig video-tegnet dommeren kunne signalere, hvis han skulle ud på sidelinjen og se en gengivelse af situationen. Der er også kommet det man kalder mållinjeteknologi, som simpelthen bare gør at ligeså snart bolden har passeret målstregen, så får dommeren en besked om, at der er mål. Førhen var der ofte meget utilfredshed, hvis man kunne se på gengivelserne i langsom på TV, at et underkendt mål rent faktisk var over stregen.

Klatring

Klatring er en af de helt nye trends indenfor sporten, man ser flere og flere klatrehaller i de store byer. Sporten er ikke decideret påvirket af teknologi, men der er nogle sikkerhedsmæssige grunde til at teknologien har været fantastisk for klatring. Idag kan man teste klatreudstyr, og derfor kan man angive præcist hvor meget vægt alt udstyr kan holde osv. Derved er der sket mange sikkerhedsmæssige forbedringer i klatring, men det kan også være derfor at sporten pludselig er steget markant i popularitet.