Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Rigtig mange boliger kommer med en have. For nogle er dette en god ting, mens andre ikke er den store tilhænger af at fifle rundt med blomsterbede og græsslåmaskiner. Samtidigt kan en flot have gøre et stort stykke arbejde for det generelle udtryk af boligen. For at få en flot have kan du få hjælp af meget af den teknik, der i dag er til rådighed på markedet.

Få hjælp til græsplænen

En af de nok vigtigste elementer ved en have er græsplænen. Hvis græsset er dødt og ikke er blevet slået, er det noget, der kan få hele havens udstråling til at falde til jorden. Så hvis du ønsker en flot have, er det første skridt at få styr på græsplænen. Dog er der nogle ting, der kan gøre dette en smule udfordrende.

  • Græsset var allerede dødt, da du flyttede ind, og står ikke til at redde.

  • Din have har et for stort areal, til at du kan få slået græsset.

  • Din have har kuperet terræn, der gør det svært at slå græsset.

I sådanne tilfælde kan du godt få brug for en hjælpende hånd. Det kan f.eks. være en traktorfræser, hvis du skal have sået nyt græs, en havetraktor hvis græsarealet er for stort til at slå med en græsslåmaskine eller en slagleklipper, der gør det nemmere at slå græs på kuperede terræner.

Sprinklersystemet giver dig regnvejr når naturen fejler

I disse tider kan du ikke regne med, at der kommer regnskyl. Og da græs og andre planter i din have har brug for vand for at holde sig i live, må du finde en måde hvorpå, du selv kan skabe dette regnvejr. Det kan du f.eks. gøre med et sprinklersystem, som kan holde dit græs og dine blomster vandede i selv den tørreste tid.