Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du er lige så vild med hifi og med god lyd som vi er, er du sandsynligvis bekendt med Sonos. Er du ikke, er det på tide at blive det, for Sonos er for den trådløse lyd, hvad B&O er for design.

Sonos er et meget enkelt og ligetil lydsystem, men byder på en masse. Sonos kommer i en række forskellige højtaler elementer og fælles for dem alle, er at de er trådløse og der kun skal tilsluttes et strømstik. Faktisk kan du nøjes med en enkelt Sonos-højtaler, og stadig få fantastisk lyd – noget meget unikt for Sonos.

Men har du pengepungen i orden, kan du købe en ekstra enhed og parre den med den anden og derigennem opnå ægte stereo-lyd, som har en klart bedre lyd. Når det så er sagt, er det også fantastisk lyd man får fra en enkelt højtaler.

Sonos har en række forskellige højtalere, her i blandt Play 1, Play 3 og Play 5 og derudover har de også en soundbar til fjernsysnet. Altsammen styres nemt og enkelt fra ens iPhone, iPad eller Android-enhed eller computer for den slags, mulighederne er mange.

Du kan læse meget mere om Sonos inde på Sonos Guru.