Skærme og lys

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvad er en sikring?

Nogle gange sker det at der er en sikring, som går og man har derfor brug for en ny. Men hvad er en sikring? hvad gør den og kan man undvære den? Sikringer bruges til når man f.eks. har for mange elektroniske produkter tilkoblet samme kontakt. Hvis man har dette, så vil en sikring slå fra og dermed afbryde strømmen, hvis dette ikke bliver gjort risikere alle dine elektroniske produkter, som er tilkoblet kontakten at gå i stykker, da de vil få overført for meget energi på en gang.  En sikring sikre med en overbelastning af kontakter i hjemmet, som ellers ville kunne resultere i brænd.

Beskytter mod overbelastning

Sikringens vigtigste opgave er at beskytte mod denne overbelastning, som kan få alvorlige konsekvenser. Derfor er de til for at beskytte dig og din bolig. Så af den grund alene, er det en rigtig god ide at have nogle liggende hele tiden, ellers kan man godt få problemer med ikke at kunne få strøm til forskellige kontakter, da strømmen bliver slået fra. Derfor kan man ikke rigtig undvære dem i vores moderne verden. Har du brug for sikringer, kan du finde nogle gode på denne side. Men de er der ikke kun for at de automatisk slår strømmen fra, du kan også selv slå strømmen fra manuelt, med dem.

Du kan slå strømmen fra

At slå strømmen fra manuelt, er meget praktisk hvis du skal installere en ny belysning selv. Så er du sikker på at du ikke får strøm, når du arbejder med ledningerne. Det er meget rart at vide at strømmen er slået fra, ellers kan man jo risikere at for en ubehagelig oplevelse. Det kan også komme til gavn, når elektrikeren skal til at lave nogle nye el-installationer i boligen, så kan elektrikeren også være sikker på ikke at få stød, når der arbejdes.