Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Effektivitet er nøglen til en succesfuld virksomhed. Det gælder ikke kun ude i produktionen eller på kontorerne – det gælder også under oplæg og i mødesituationer, hvor alle naturligvis er interesseret i at komme igennem det hele så hurtigt som muligt.

Netop derfor er spildtid ved møder i forbindelse med teknikproblemer helt uacceptabelt, og det er derfor en rigtig god idé at investere i professionelle AV løsninger til dine mødelokaler, så teknikken spiller, og så det hele bliver nemmere at betjene. Læs mere her og finde ud af hvilke AV løsninger, der passer til dine mødelokaler og dine behov.

Hvad er en AV løsning?

En AV løsning handler kort sagt om at installere forskelligt AV udstyr og få det til at spille sammen. Derved findes der også mange forskellige AV løsninger, som kan tilpasses til lige netop din virksomhed og det AV udstyr, som du bruger. En AV løsning samler dit AV udstyr for at skabe en mere brugervenlig oplevelse, som vil komme både mødedeltagere og oplægsholdere til gavn.

Typisk vil en virksomhed have meget forskelligt AV udstyr i et mødelokale, hvor det kan være svært at få både mikrofoner, projektorer, skærme og meget mere til at fungere sammen. AV udstyr uden en AV løsning er med andre ord en sikker opskrift på kaos, da det hele skal sættes sammen i forbindelse med hvert møde, hvorfor det heller ikke er sikkert, at det hele kommer til at fungere lige med det samme.

Det er ineffektivt at indlede et møde med teknikproblemer, mens det på samme tid sender et negativt signal om din virksomhed til samarbejdspartnere, hvis eksempelvis mikrofonen ikke virker, når den skal.

Men med en AV løsning bliver alt AV udstyret nemmere at betjene, da du eksempelvis kan få en løsning, der gør det muligt for medarbejdere at styre alt AV udsyret fra en enkelt touchskærm.