Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

ERP står for “Enterprise Ressource Planning”.

ERP-programmer og systemer anvendes til at styre og sætte system i din virksomheds aktiviteter så som økonomi, salg, lager, produktion, tidsregistrering og indkøb.

Ved at sætte alle disse aktiviteter i system skaber du overblik i din virksomhed og mulighed for effektivisering.

Hvad er et EPR-system

Hvis du gerne vil være på forkant med digitaliseringen og de teknologiske forandringer, der sker i fremtiden, vil du have god gavn af et ERP-system.

ERP-systemet samler løn, HR, køb og salg, lagerstyring, regnskab, finansstyring m.m. i ét IT-system, og får arbejdsprocesserne til at kommunikere med hinanden. Der undgås dermed intern fejlkommunikation, og mange arbejdsprocesser kan optimeres og effektiviseres.

Få rådgivning

Det kan være en længere proces at få implementeret et ERP-system i en virksomhed eller organisation. Det kan derfor godt betale sig at få professionel hjælp og rådgivning.

Uanset om du er en mindre virksomhed eller en større organisation, kan en erfaren ERP konsulent rådgive jer om, hvilket ERP-system, der passer til jeres virksomhed, ligesom ERP-konsulenten også kan hjælpe jer med at få implementere systemerne.

ERP-konsulenten sikrer også, at du vælger det rigtige ERP-system, som understøtter din virksomheds forretning og optimerer forretningsprocesserne, ligesom du vil få viden om, hvad ERP kan betyde for din virksomheds fremtidige vækst og ikke mindst bundlinje.

ERP-konsulenten sørger for opsætning af brugere i systemet, ligesom alle medarbejdere bliver undervist i systemet.

Under hele forløbet vil der være løbende rådgivning i forbindelse med optimering eller eventuelle udfordringer.

Forbedr bundlinjen

Ved at optimere interne arbejdsgange, produktion, afrapportering og automatiseringer ved indtastning af data sparer virksomheden tid og øger dermed produktiviteten.

Alle de steder, hvor der kan spares tid ved optimering, skaber ERP nemlig værdi med resultatet bedre konkurrenceevne og forbedret bundlinje.