løbe_sko

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er i dag muligt at bruge teknik til at komme ømme muskler til livs, efter hård træning. Det er såkaldte recovery boots der gør at dine muskler føles mindre ømme.  

Hvordan fungerer recovery boots? 

Disse recovery boots fungere lidt som en privat massør, ved at du ifører dig nogle oppustelige støvler, som via komprimeret luft, sørger for at levere et dynamisk tryk i muskelvævet. Trykket starter fra fødderne af og arbejder sig stille og roligt op af benene, som en massør ville gøre. 
Ved brugen af støvlerne fjernes venøs hævelse og toksiner som kroppen opbygger under træning, og dermed reduceres ømheden og forbedre restitutionstiden og samtidigt giver en mere afslappende oplevelse i benene. Man mener at 20 minutters brug af støvlerne svare til op til 48 timers passiv restitution. Så jo det er en hurtig måde at slippe af med de tunge og trætte ben, efter hård træning.
Støvlen er lavet så der ikke er nogle døde punkter i støvlen, dvs. Ingen steder hvor der ikke bliver trykket/behandlet.  

På maskinen har du hele 6 programmer at vælge imellem. Der er således et program der passer til dit behov. Nedenfor er en kort beskrivelse af de enkelte programmer: 

  • Program A: massage med 1 kammer ad gangen 
  • Program B: lymfedrænage 
  • Program C: massage med 2 kamre ad gangen 
  • Program D: restitution (fuldt tryk i alle kamre samtidig) 
  • Program E: program B + C i cyklus 
  • Program F: program A + C + D i cyklus 

Kan også bruges til folk med diabetes, gigt eller uro i benene 

Støvlerne kan ikke kun bruges af folk med ømme muskler. De kan også bruges af folk der lider af uro i benene, som ellers kan give søvngener. 
Folk med diabetes kan have dårligt blodomløb, og kan i værste tilfælde være med til at de er nødt til at skulle amputere deres ben, men her kan brugen af recovery boots, være med til at øge blodcirkulationen i hele kroppen og benene