Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis man skal lave en liste over ting der er svære at spå om, så skal fremtiden i hvert fald være højt oppe på listen. Man ved aldrig hvad der kommer og det gælder også hvad angår teknologi. Jeg tror ikke at folk for 20 år siden kunne forestille sig hvad det er vi har i dag af teknologiske muligheder og hvad det er både vi kan med teknologien og hvad teknologien kan i sig selv. Det er et stort skridt vi er kommet på meget kort tid og derfor kan det også være svært at spå om hvor vi er om bare 5 år. Men en ting er sikkert og det er at teknologien har gjort manges hverdag langt nemmere. Der er mange gadgets der har hjulpet folk i deres hverdag og her er to af dem som er kommet direkte ind i folks hjem:

Robotstøvsuger

Robotstøvsugeren er så småt begyndt at komme ind i mange hjem rundt omkring i landet. Det kan være smart hvis man ikke har for høje dørtrin at man kan have en robot til at klare en af de kedeligste opgaver der er i en husholdning nemlig at støvsuge. Det er nok også derfor der er så mange folk der har taget den til sig som en del af husholdningen, da den kan erstatte mange kedelige timer

Robotplæneklipper

I samme boldgade der ligger en robotplæneklipper. Det er meget det samme som støvsugeren, det at slå græs kan tage lang tid og er noget de færreste ser sådan rigtig meget frem til. Derfor er det en nem måde altid at sikre at ens græsplæne er flot og nyklippet. Mange robotplæneklippere kan indstilles således at de altid klipper den samme rute i græsset hvor de fleste støvsugere bare kører blindt rundt i dit hus og dermed er du sikker så at alt græsset blive slået.

Gadgets til grillen

Vi danskere er vilde med at grille og gør det gerne så ofte som muligt. Når man kigger på grilludstyr som det her kan man se, at der kommer flere og flere gadgets der kan bruges sammen med mobilen. Det er naturligvis især stegetermometre der kan bruges med Wifi og Bluetooth der vinder frem.