Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Bruger du meget tid på jagt? Mange mænd og kinder elsker at færdes i naturen i deres fritid. Der findes ikke noget dårligt vejr når det kommer til jagt. Kun dårlig påklædning. De fleste jægere har deres hund med på jagt, så de kan fange byttet der bliver skudt. Det er meget forskelligt hvor folk tager på jagt henne. Ifølge statistikker kører mange jægere gerne for det hvis de kan sikres at komme til at jage i et godt naturområde. En god jagt kan både være alene men også med gode jagtkammerater. Planlæg en god tur, så du forhåbentligt kan få en gevinst med hjem.

Opsæt et mms vildtkameraet

Hvis du har et sommerhusområde og gerne vil vide om der kommer byttedyr forbi, så er det muligt at du kan opsætte et mms vildtkamera. På denne måde kan du hele tiden holde øje med området og få en ide om der færdes dyr omkring dit sommerhus. Du kan sætte kameraet op til at modtage billeder på din mobil eller mail via MMS således, at du bliver opdateret når der er aktivitet der hvor kameraet befinder sig. Som jæger er det interessant at følge med i, så du kan få en ide om det er værd at gå på jagt i området.

Købe eller leje?

Det er meget forskelligt hvad det koster at investere i et vildkamera. Der er forskel på modeller alt efter hvilket et du gerne vil have. Hvis du ikke vil købe et selv, så er det muligt at finde en side hvor du kan leje et. Find ud af hvilket vildtkamera du gerne vil have, så du kan få det installeret med det samme. Når du først har prøvet at have et vildtkamera tændt et sted, så vil du med garanti gerne prøve det igen.