Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi er ved at nærme os den kolde tid, det vil også sige at der ikke er lang tid til, før vi skal finde de gamle papkasser frem med julepynt. Hjemmet skal pyntes op og der skal gøres klar, men hvad med julegaverne har du styr på dem? Og hvad giver man til en kvinde som er vild med tech? I denne guide giver vi dig nogle gode ideer, så læs endelig med.

Virtual reality er kommet for at blive

Du har sikkert hørt og set en masse omkring alt den nye virtual reality teknologi som lige nu vælter ind på markedet. Mange af de helt store tech spillere satser kæmpe stort på dette område og markedet forventes at blive rigtig stort.

Hvis hende du søger efter en gave til er vild med at spille og opleve, så vil hun helt sikkert også elske at prøve virtual reality og ikke mindst have hendes eget udstyr derhjemme.

En assistent i hjemmet?

Ligesom mange af de store tech giganter satser på VR, så satser de ligeledes på de små assistenter man kan have i hjemmet. Det er eksempelvis Alexa fra Amazon som er en af de mest omtalte og købte for tiden.

Med en assistent i hjemmet kan du spørge den om alverdens ting og med tiden bliver den kun klogere. Vi kan forestille os et fuldt ud digitalt hjem i fremtiden hvor alt er koblet op til din assistent, den kan fortælle dig alt og den kan bestille dine dagligvarer selv, booke tid hos frisøren og meget mere.

Den nyeste smartphone?

Der sker hele tiden nyt på markedet for smartphones og de bliver hele tiden bedre og bedre. Det forventes at mange af de smartphones vi kommer til at se under årets juletræ bliver Google Pixel 2 og ikke mindst iPhone 8 og iPhone X. De er alle udstyret med den nyeste teknologi og de vildeste features indtil nu.

Som du kan se så er det rigtig mange gode bud på hvad man kan give en kvinde som er vild med tech, og vi har end ikke været inde på alle de fede gadgets og meget mere som springer frem. Hvis du vil vide mere og finde flere gaveideer, så se denne guide med gavetips til hende.