Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu er vi endelig nået ind i år 2018, det vil sige, at både juleaften og nytårsaften er overstået, og vi er efterhånden vendt tilbage til vores normale dagligdag igen. Men selvom dette er tilfældet, så er der stadig nogen som måske ikke har haft tid i løbet af november og december og derfor stadig mangler at holde sæsonens sidste julefrokost. Julefrokosten er en traditionsrig begivenhed, og alle danskere har deres egen måde at holde julefrokost på, og det er der ikke nogen som skal ændre på. Og dog. Vi befinder os nemlig i en tidsalder hvor der hele tiden sker noget nyt, og teknologien har aldrig fyldt en større rolle i vores samfund og vores selvforståelse. Vi bruger i forvejen vores computere, smartphones og tablets i mange andre aspekter af vores liv så hvorfor ikke julefrokosten? Find hjælp til frokosten her.

Sjove lege med apps

Lege har altid været en stor del i manges julefrokoster, uanset om man leder efter mandlen i risalamandelen eller kæmper om de fleste gaver i pakkelegen. Men man kan sagtens finde mange andre sjove lege ved hjælp af sine smartphones, og flere af dem inkluderer og mobilen. Mange af disse lege er sjove og kan inkludere folk i alle aldre.

Opskrifter fra nettet

Mange familier bruger måske de samme opskrifter som altid er blevet brugt igennem generationer hvilket er enormt smukt at tænke over, men det er jo ikke kun familier som holder julefrokoster, og det er ikke alle som er lige gode til at lave mad, og derfor kan madlavningsapps komme en til gode.

Snapchats og instagram posts

Når man holder en fed julefrokost er det næsten en skam ikke at have nogen minder i form af billeder og videoer, men da det er færreste som render rundt med at kamera, så ryger der ikke så mange billeder i fotoalbummet. Til gengæld bliver der taget et utal af billeder med mobilen, hvoraf mange af dem ryger på instagram, Facebook eller snapchat, hvor de kan være for alle at nyde.