Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du gerne vil have flotte indrammede arealer, skal du anvende æstetiske og praktiske bedafgræsninger. Bedafgrænsning er for landskabsprojekter, hvor der ønskes en kreativ frihed men samtidig skal kunne håndtere hårde belastninger. Hvis du er i tvivl om, hvordan du griber opgaven an, kan du møde specialister, der er klar til samarbejde i jeres projekter.

Vælg det rette materiale til din afgræsning

Når du gerne vil have en flot og funktionel bedafgrænsning, kan du vælge blandt både plast, stål og corten. Hvert materiale har sine helt egne fortrin.

Blandt andet er en afgrænsning i stål mest velegnet til afgræsning af udsatte områder. Det skyldes, at stålet har en lang holdbarhed. Derfor er det også mere robust, og du vil opleve, at det forrådner væsentligt langsommere end eksempelvis træ.

Derimod er corten et mere populært valg, når der skal indhegnes bede. Det skyldes primært, at materialet har en flot rød/brunlig rustfarve, der harmonerer fantastisk med de mere naturlige farver.

Hvis du i stedet vælger en afgrænsning i plast, vil du få en meget holdbar afgrænsning. Derfor er dette materiale også særdeles velegnet til blandt andet græskanter. Plasten har desuden også den fordel, at det er billigt at købe. Derudover er plast også nemt at montere.

Hvilke arealer kan jeg afgrænse?

Du kan vælge at afgrænse flere forskellige slags arealer. Det kan både være mere bløde arealer såsom græs og muld. Men det kan også sagtens være hårde arealer, der består af enten asfalt eller beton. Derfor findes der den rette bedafgrænsning til alle slags elementer og arealer.

Vælg den højde, der passer bedst til dit formål

Når du beslutter dig for at afgrænse et areal, har du mulighed for at vælge afgrænsning i den højde, der passer bedst til dit projekt. Derfor kan du også anvende afgrænsning blandt flere forskellige slags arealer. Hvis du eksempelvis gerne vil afgrænse et areal, der befinde sig på en skråning, kan du med fordel anvende en tyk og høj afgrænsning.