Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Som indehaver af en eller flere udlejningsejendomme med flere lejemål i har du helt sikkert nok at se til.
Der er masser af både administration og også vedligehold af bygningen, men samtidig er der masser af andre forhold der også skal være i orden for at dine lejemål fungerer.
Et område i sær kan godt give hovedpine for udlejere, nemlig parkering.
Der er for det første en del regler at holde styr på, men så er der også kontroldelen osv.
Alt sammen noget du med fordel kan samarbejde med et professionelt parkeringsselskab som http://parkforce.dk/ om.

Smarte digitale løsninger

Med al den teknologi vi efterhånden omgiver os med, så er der ikke ret mange der bryder sig om den gammeldags løsning med at skulle trække en parkeringsbillet i en automat længere. Vi har smartphones, mobilepay, automatiske p-visere og alt muligt andet der gør livet lettere, så selvfølgelig skal parkering også være super nemt.
I dag er en af de bedste løsninger digital kontrol via nummerplader, dette kaldes også ANPG teknologi, men som udlejer er det slet ikke noget, du behøver at sætte dig ind i – det nemmeste er som sagt at overlade det til et parkeringsselskab, og så behøver du ikke tænke mere på det.

Undgå konflikter med lejere

Ved at lade et parkeringsselskab stå for regler, kontrol og opkrævning, så undgår du også konflikter med dine lejere eller deres eventuelle gæster eller folk, der uretmæssigt gør brug af den parkering, der tilhører dine private grunde.
Det kan godt skabe konflikter når folk har parkeret ulovligt og man påpeger dette. Alle virksomheder der udfører kontrol med p-forhold ved private ejendomme skal være medlem af Parkeringsklagenævnet, og dermed har evt. utilfredse personer et sted at rette deres klage, og du har et sted at henvise til, såfremt der er utilfredshed.