Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Et kursus i Cisco Identity Services Engine, SISE, er for dig, der ønsker at gå i dybden med dine IT-færdigheder. SISE v2.4 er en platform, som kan hjælpe dig og din online infrastruktur med konsistent kontrol i forhold til de respektive forbindelser. Et kursus i CISCO SISE er praktisk anlagt, som betyder, at der vil være forskellige øvelser, hvor man selv skal aktiveres. Det betyder ligeledes, at man ikke udelukkende skal lytte, men også vise, at det man har lært kan overføres til virkeligheden.

Du vil blive undervist af eksperter inden for CISCO SISE, som vil være medvirkende til, at du får den nødvendige viden og de rigtige værktøjer til at skabe et overblik over, hvad der foregår i dit netværk.

Hvordan og hvorledes?

Der findes en række forskellige muligheder for, hvordan du kan tage et SISE kursus. Mulighederne er tilgængelige i følgende formater:

  • Et firma kursus, hvor det kun er firmaet, som er med til kurset
  • Et E-learning (selvstudie) kursus, som du kan når som helst, når du ønsker det
  • Et åbent kursus, som foregår som traditionel klasseundervisning, som du kender det
  • Et åbent virtuelt kursus, som foregår som en live-streaming af traditionel klasseundervisning

Som udgangspunkt varer et kursus 5 dage. Det er dog nogle kurser, hvor man er nødt til at blive lidt længere på den sidste dag, så man er sikker på, at man får alt den undervisning, som man skal.

Hvad lærer man på kurset?

Hvis du vælger at tage dette kursus, vil du blive undervist i en lang række relevante funktioner, som er akutelle i forhold til CISCO platformen. Som udgangspunkt handler det om, at du skal lære at forklare og beskrive de væsentligste funktioner, der er relevante i forhold til CISCO.

Forudsætninger for deltage

For at deltage i dette CISCO SISE kursus er der nogle krav, som du skal opfylde. Det kræver blandt andet, at du har en CCNA Security certificering (ICND1 eller CCNA og IINS). Det kræver ligeledes, at du har et vis kendskab og forstår koncepterne af 802.1X, og du har kendskab til Cisco AnyConnect Secure Mobility Client og Microsoft Windows and Active Directory.