Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er ikke længe siden at Apple sendte deres nye flagskab iPhone 7 på gaden. Over en bred kam er den blevet mødt af en masse rosende ord, selvom der også er en del mere kritik end der plejer at være, når Apple kommer med en opgradering af verdens mest solgte smartphone.

Det store rivaliserende styresystem er naturligvis Android, som Google står bag, og Google tager den skridtet videre, og har netop lanceret deres bud på en seriøs konkurrent til Apple’s iPhone nemlig deres egen smartphone Google Pixel, helt deres egen er det dog ikke, da det er HTC, der producerer den.

Ligesom med Apple’s iPhone der kommer i en iPhone 7 og en iPhone 7 Plus, så kommer den kommende Google Pixel model også i to skærmstørrelser. Hvor der er stor forskel på den almindelige og plus model fra Apple, er det kun skærmstørrelsen der er anerledes på Google Pixel. Den kommer således i en version med en skærm på 5 tommer og så en lidt større med en 5.5 tommer skærm.

Batteriet er på 3.450 mAh, hvilket betyder at den har omkring dobbelt så meget kapacitet som Apples iPhone 7, og det er da også et af de punkter, hvor netop iPhone har mødt størst kritik i forbindelse med lanceringen af deres nye model.

I forhold til hukommelse, så kommer Google Pixel enten med 32 eller 128GB, hvor det især kan undre en smule, at de er kommet med en model med 32GB, hvilket efter nutidens standard ikke er synderligt imponerende.

De har dog også en ganske glimrende feature i forhold til dette. Google tilbyder nemlig ubegrænset plads i Google Photo til billeder, hvilket typisk er noget af det, der optager rigtig meget plads på en telefon. Ved at disse bliver opbevaret der, er man ikke blot fri for at have dem liggende på sin Google Pixel, man har dem også opbevaret i sikkerhed, så man ikke mister dem, hvis der skulle ske noget.

 

Du kan læse meget mere om Google Pixel her

EFTERLAD ET SVAR