Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er ikke mange, der er vilde med at betale for meget for en vare, og tilbudsjagt er nærmeste en folkesport her i landet. At e-handel bliver større og større for hvert år der går, har ikke gjort dette mindre gældenden. Netbutikker står i kø for at komme med deres bedste tilbud, og “mærkedage” som cyber monday og black friday, er blevet nogle af de største handelsdage i butikkerne på nettet.

De mange webshops skilter altid med mange tilbud, men alligevel er der ofte nogen, der ikke bliver gjort så meget opmærksom på som andre. At sælge en vare til så høj en pris som muligt, vil naturligvis altid være at foretrække, hvis man er forretningsdrivende. Så selvom de gerne vil vise gode tilbud, så har langt de fleste webshops også nogle rabatter og priser som er forbeholdt nogen. Det kan være alt fra nye kunder til modtagere af nyhedsbreve og lignende.

Hvis man ellers kigger sig lidt for, så behøver det dog ikke være sådan, og disse rabatter behøver ikke være være forbeholdt for udvalgte personer. Den danske tjeneste Rabatbanditten.dk har nemlig lavet en oversigt over hvor man kan finde rabatter, når man skal handle online inden for en masse forskellige kategorier.

Du kan selv gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder, der ligger i at bruge rabatkuponer, når der skal e-handles, et lille udsnit er eksempelvis at man kan få 10% på Stylepit, 10% på Miinto, eller 30% på Ellos på den dyreste vare på ens bestilling.

Ved at bruge en tjeneste som rabatbanditten kan du spare mange timer ved selv at kigge efter rabatter. Det skal dog siges, at det stadig godt kan betale sig at modtage nyhedsbreve fra de butikker man handler ved. De kan dog være meget slemme til at sende lidt for mange mails, så det kan være en god ide at oprette en mail til kun at modtage den slags mails.

DEL
Tidligere artikelDen praktiske mobilhøjtaler
Næste artikelGoogle Pixel