Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I Danmark elsker vi iPhones, og det er ikke uden grund. Deres mange smarte features og lækre design har gjort iPhones til den suverænt mest populære smartphone i landet. Men de mange fordele ved iPhones kommer ikke uden pris. Telefonens avancerede teknologi og eksklusive design er nemlig med til gøre den særdeles sårbar overfor skrammer, som i værste fald kan ødelægge nogle af telefonens funktioner og måske endda kræve en udskiftning. Hvis du vil undgå at skille dig af med din iPhone i utide, bør du derfor anskaffe dig passende beskyttelse i form af et cover og/eller et etui samt eventuelt beskyttelse til telefonens skærm. I denne guide beskriver vi nogle af de forskellige produkter til beskyttelse af iPhones, som er populære lige nu.

 

Det traditionelle

IPhones har efterhånden været på markedet længe, og næsten lige så længe har man kunnet købe de klassiske bagcovers i hård plast. Disse beskytter telefonens bagside samt kanter og hjørner mod brugsridser og mere overfladiske skrammer. Deres store popularitet skyldes desuden, at de kommer i et væld af forskellige designs. Er du på jagt efter et billigt cover, som passer til lige præcis din stil, kan du med garanti finde et plastikcover, som opfylder kravene på det enorme marked for bagcovers. Nogle producenter tillader dig endda at designe dit eget cover, så du får en helt personlig iPhone.

 

Støddæmpende hylstre

Bagcovers i plastik beskytter ikke mod mere alvorlige skader, da den hårde plastik ikke er stødabsorberende. Det gør til gengæld hylstre i gummi eller silikone. Disse materialer dæmper det stød, der kommer, hvis du f.eks. taber din telefon på gulvet, eller den på anden vis bliver udsat for kraftigere slag. Gummi- og silikonehylstre kan fås i mange forskellige varianter. Hylstrene er populære blandt iPhone-brugere i den yngre generation, fordi hylstrene kan fremstilles i forskellige former. På den måde kan du f.eks. forklæde din iPhone som en minion, en superhelt eller en m&m. Du kan dog også få mere neutrale hylstre, hvis det passer bedre til dit temperament.

 

Eksklusive læderetuier

Ønsker du at beskytte din iPhone mod stød uden at gå på kompromis med et tjekket og eksklusivt look, er et læderetui måske vejen frem for dig. Der er flere fordele ved de populære læder-etuier. Blandt andet indeholder etuierne ofte en kortholder, så du kan integrere iPhone cover og tegnebog. En anden fordel er, at læderetuierne omslutter hele telefonen, hvorfor også skærmen bliver beskyttet. Som et ekstra plus kan mange af læderetuierne desuden fungere som iPhone holdere, når de er foldet ud.

 

Bumpers

Hvis du gerne vil beskytte din iPhone uden at pakke den alt for meget ind, kan du investere i en bumper, som er en aluminiumsramme, som sidder rundt om kanterne på din iPhone. Kanterne og hjørnerne er de mest udsatte steder på telefonen, da det er dem, der rammer jorden, hvis du taber den. Derfor er bumpers effektive, selvom det ikke er hele telefonen, der er dækket. Bumpers fås i mange forskellige farver, så det bliver ikke noget problem at finde en, der passer til dig.

 

Fuld beskyttelse af telefonen

Af de forskellige covers, der er blevet nævnt indtil nu, er det kun læderetuiet, der beskytter telefonens skærm. Hvis du vælger en af de andre covertyper, skal du derfor overveje at investere i skærmbeskyttelse til din iPhone. Skærmen bliver let ridset, når telefonen ligger i lommen sammen med nøgler og andre hårde genstande, og i værste fald kan ridser i skærmen ødelægge telefonens touch-følsomhed. Ved at beklæde skærmen med beskyttelsesfilm eller panserglas undgår du at skulle skifte telefonens skærm, ligesom du bliver fir for at bekymre dig om unødvendige ridser. Først når telefonens skærm er sikret mod ridser, er telefonen 100 % beskyttet.