Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes rigtig mange steder på nettet, hvor du har mulighed for at købe e-cigaretter og tilbehør. Det skyldes ikke mindst, at det er et marked, der er under kraftig vækst. Salget af e-cigaretter ser da heller ikke ud til at være andet en opadgående. Hverken på nuværende tidspunkt eller i den nærmeste fremtid.

E-cigaretter er en stor succes

Faktisk forholder det sig således, at der bliver solgt flere e-cigaretter end nogensinde før. Det skyldes, at flere og flere vælger at kvitte cigaretterne til fordel for e-cigaretter. Der sker, selvom forskere ikke endeligt kan bekræfte, at det er sundere end cigaretter.

E-cigaretter er kommet for at blive. Det kan der ikke herske nogen tvivl om, og der er rigtig mange, der vælger at lægge cigaretterne på hylden til fordel for e-cigaretterne. Det kræver blot, at man investere i en god e-cigaret. Er det noget, du selv går med overvejelser omkring, så kan du købe e-cigaretter her.

Er der plads til konkurrence?

Går du med overvejelser omkring at starte din egen webshop, der sælger e-cigaretter, er det relevant at spørge dig selv, hvorvidt der overhovedet er plads på markedet til endnu en shop.

Det korte svar er, at der altid er mere plads på markedet. Dog er det vigtigt, at du forbereder dig på, at det er svært at komme ind på markedet. Det kræver nemlig, at du er klar til at gøre det bedre end de øvrige konkurrenter, der er på markedet.

Har du intentioner om at slå konkurrenterne, er det vigtigt, at du undersøger, hvordan de markedsfører sig selv. Hvilke placeringer har de i Google, hvordan er de synlige på Facebook, bruger de Instagram, etc.? Brug de samme kanaler som konkurrenterne, der har succes, men gør det bedre end dem. Det giver god mening. Det første, du skal gøre, er dog at få startet en webshop.

EFTERLAD ET SVAR