Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi lever i en tidsalder hvor der aldrig har været mere fokus på sundhed, træning og kropsidealer som der er i dag. Uanset om det er i fjernsynet, på computeren eller på smartphonen, så findes der hele tiden indslag med fitnessrelaterede emner. Der findes flere forskellige måder man kan vælge at træne og holde sig sund på, men lige meget hvad du vælger så findes der en app som kan hjælpe dig.

Apps som hjælper med din kostplan

Hvis man en gang for alle har besluttet sig at tabe sig, så er app store et godt sted at starte. Her findes flere apps som kan hjælpe en med at spise de rigtige ting, så man får den helt rigtige mængde protein, kulhydrat, fedt osv. På den måde er det nemt at få et overblik over hvad man har spist, og hvad man må spise.

Apps som hjælper med din løbetur

Nogle gange kan det virke demotiverende at løbe en tur, når man ikke kan mærke resultatet med det samme. Derfor kan det være rart med en app som fortæller hvor langt man har løbet, hvor hurtigt man har løbet, hvor meget man har forbrændt osv. På den måde kan man lettere sætte mål for sig selv og motivere sig selv på den måde.

Apps som hjælper med styrketræningen

Når man er ny i et fitnesscenter, så kan det ofte være uoverskueligt at skulle vælge imellem alle de forskellige øvelser, man kan gå i gang med. Her kan de forskellige apps hjælpe med at vælge hvilke øvelser man skal have fat i, hvilke øvelser man skal kombinere og hvor mange gentagelser man skal tage.

Apps som hjælper dig med at undgå skader

Når man træner så er det for alt i verden vigtigt, at man undgår at få skader, da dette kan sætte en stopper for ens fremskridt. Derfor findes der apps som kan fortælle hvordan man skal lave øvelserne for at undgå at få skader. Man kan dog ikke undgå at få lidt skavanker, hvis man træner regelmæssigt med høj intensitet. Det er dog sværere for applikationerne at behandle skaderne, så der må man ty til de gammeldags metoder. Et knæbind vil fx kunne hjælpe med at støtte knæet, så man ikke vrider det i stykker. Find dit knæbind her.