dj udstyr

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I 80erne krævede det kundskaber til musik, takt og tone for at kunne være dj, da man ikke havde teknologien til at hjælpe en som man har i dag. Så hvis man har en drøm om at blive dj men ikke har så meget rytmik eller erfaring, kan det sagtens lade sig gøre. 

Det rigtige udstyr 

Det kræver dog som sagt det rigtige udstyr med den rigtige teknologi til at udføre den rigtige lydkvalitet, for sådan rigtigt at kunne kalde sig DJ. Du kan dog starte med at øve dig, med nogle programmer kan simulere et dj board, for at finde ud af om det er noget for dig. 
Hvis du så beslutter dig for at investerer i noget udstyr, kan du starte med et dj board til omkring 1000, det kan selvfølgelig ikke så meget som et til 15.000 kr. Men det er godt at starte med, og så kan man altid opgradere senere. Men det kommer også helt an på om du har tænkt dig at spille musik, producere eller mixe, og om du vil afspille din musik fra usb, cd eller digitalt. Det anbefales at have et board der kan afspille to sange på en gang, så man kan skifte mellem sangene nemt og mixe sangene. Du kan se et udvalg af DJ-udstyr her. 

Steder at spille 

Når du har øvet dig i de gængse DJ teknikker og leget lidt med hvad dit DJ board det kan, så kan du begynde at overveje at spille til fester, klubber eller andre steder der kan bruge en DJ. Start eventuelt til en privat fest, eller en større familiefest. Når du så får noget erfaring med at spille for andre, kan du begynde at søge mod klubber og bar, og begynde at tage betaling for det. 
Alle store DJs er startet i det små.