håndværkere

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du en dag skulle stå og have brug for en håndværker, kan det være utroligt svært at overskue hvordan man skal finde det rigtige VVSer. Skal man bare søge på google og så ringe til den første og den bedste? 
Det kan meget bedre betale sig at besøge portalen haandvaerkernoeglen.dk. Her kan du søge efter hvilken type håndværker du søger i hvilken by.  

Hvordan fungere haandvaerkernoeglen? 

Det fungerer således, at hvis du f.eks. står i Køge og din vaskemaskine er gået i stykker, så søger du på vvs og vælger Køge, ud fra disse valg kommer der et udvalg af VVSer fra Køge. Søgningen ville se sådan her ud.
Men du kan vælge alle typer håndværkere og næsten alle byer i landet.  

Fordele for virksomheder ved at annoncere på siden 

Det kan godt være at en håndværker måske føler han har et godt kundekartotek, og at han fint kan klare sig med det. Men selv trofaste kunder kan blive lokket over til konkurrenten. Det er derfor altid en god ide at gå efter nye kunder.
Der er en lang række fordele for virksomhederne der annoncerer på siden.  

  • Du får en flot og professionel profilside på siden 
  • Du bliver markedsført på Google  
  • Du får en hel profilside i vores flotte bog og på siden, bogen omdeles til samtlige villa/rækkehuse og virksomheder i din kommune. 
  • Du bliver markedsført på Facebook 
  • Deres autocamper bliver jævnligt meget synlig i din kommune. 
  • Ejendomsmæglerne i din kommune udleverer en bog til boligkøbere 

Det gode er også at håndværkernøglen er gode til at søgemaskine optimere, så hvis folk f.eks søger på VVSer Køge, så kommer håndværkernøglen frem som en af de første, og derved kommer folk ind på landing siden, hvor den lokale håndværker er, og kan dermed give et tilbud den vej.