Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En have kan være utrolig dejlig at have til de mange sommerdage og aftener, samt når der skal hygges i sneen om vinteren. For at haven er rar at være i, er det vigtigt at holde den ved lige året rundt. En af de største pligter ved haven er, at græsset skal slås, så den holdes i et fint og flot niveau. I en travl hverdag kan det være et gøremål, som måske kan blive skubbet lidt væk. Men det er der faktisk ikke grund til, for der er mange måder hvorpå, at klipningen af græsset kan blive mere effektiv.

Robotplæneklipperen er en oplagt løsning til en travl hverdag

Har du en travl hverdag, hvor der ikke er tid til at gå og slå græsset selv, vil en robotplæneklipper være et oplagt valg for dig. Den kan du sætte automatisk til, så den kører en rutine så ofte, som du vælger den skal køre. Det er utrolig praktisk, fordi det både giver dig friheden til at fokusere på andre gøremål. Samtidig skal du ikke engang tænke på at sætte den i gang, fordi den selv begynder og slutter alt efter den planlagte rute og tidspunkt, hvor den skal køre på. En anden fordel er også, at hvis du har børn og hund i familien, kan du tilpasse robotplæneklipperen til dette. Det kan være, at den ikke skal køre om eftermiddagen, når børnene er ude og lege i haven. Det kan også være, at den ikke skal køre sent om aftenen eller tidligt om morgenen, når hunden er ude og blive luftet i haven.

Vores hjem og hverdag forandres

Der er ingen grund til at gøre det til en sur pligt at slå græsset. Gør det sjovere ved at tage en fed lydbog eller podcast i ørene eller lyt til din yndlingsmusik, som gør dig i godt humør – det er muligt på grund af den udvikling, der lige nu er ved at ændre hele vores samfund. Daniel Hald taler her om fænomenet Internet of Things:

“Tingenes Internet vil snart fylde vores hjem med smarte dingenoter og løsninger. Takket være 5G, eSIM og Kunstig Intelligens vil vi snart se et udbrud af revolutioner, der vil forandre vores hjem og hverdag. Vores redaktion dækker udviklingen af Internet Of Things”, Daniel Hald, Mobilsiden.dk.

Hold dine maskiner vedlige

Hvis du vil blive ved med at nyde udviklingen, skal du dog stadig lave lidt. For at dine plæneklipper forbliver effektiv, må den ikke blive slidt og dermed være mere sløv til at slå græsset. Det kan kræve, at du bruger længere tid på at slå græsset, hvilket der er ingen grund til. Her kan du f.eks. have reservedele klar til din plæneklipper. Det er vigtigt at kigge på mærket, så du får købt de rigtige reservedele, og ikke skader maskinen. Har du f.eks. en plæneklipper fra AL-KO, skal du også have reservedele til AL-KO plæneklipper. Når du har reservedele liggende, er du altid på forkant med mulige udfordringer med din plæneklipper.