Smarthome

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Den traditionelle radiator

Vi kender alle sammen den traditionelle radiator, som er i de flestes hjem og den tilhørende termostat, som man manuelt kan stille på. Den manuelle termostat kan du enten skrue op eller ned for, for at få en højere eller lavere temperatur i boligen. Men er det vinter og koldt uden for, så kan du ikke komme hjem til et godt varmt hjem, efter arbejde. Det kan du i hvert fald, ikke uden at have skruet op for varmen, før du tog afsted om morgenen. Men dette er jo spild af varme, da du ikke er hjemme i størstedelen af tiden, hvor radiatoren varmer. For ikke at tale om den enorme elregning der venter.

Kom hjem til en varm bolig om vinteren

Med en digital termostat kan du komme hjem til en varm bolig efter arbejde, på en mere smart måde. Du kan styre den via din smartphone og sætte en bestemt temperatur i boligen, på et bestemt tidspunkt. På den måde slipper du for at bruge varme, selv om du ikke er hjemme, da du kan sætte den digitale termostat til at skrue op for varmen, før du kommer hjem. Har du ikke en digital termostat installeret, kan du få et VVS-firma til at installere en digital termostat. Så kan du også komme hjem til en varm bolig, på en kold vinterdag.

En mere digital bolig

Dette vil også gøre din bolig mere digital og mere smart. Der er mange løsninger, som kan installeres, for at få en mere smart bolig – et så kaldt smarthome. F.eks. kan du også få belysning, som også kan styres fra din smartphone og du kan også få overvågning, der dertil kan styres fra telefonen. Det gør hverdagen lidt lettere og mere praktisk, hvis man har nogle digitale løsninger installeret i hjemmet. Dette gør at hjemmet bliver mere og mere fleksibelt og gør også at dit hjem kan gøre ting, selv om du ikke er hjemme, men som du kan få gavn af, når du så er hjemme.