Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vidste du godt, at Bing stadig har en bid af søgemaskinemarkedet? Det er ikke meget sammenlignet med Google, men alt i alt, har Bing faktisk fat i store dele af det organiske søgemaskinemarked og er derfor ikke en fornuftig kanal, at se bort fra.

Bing sidder i nogle lande på helt op til 20-30% af alle søgninger der bliver foretaget, særligt i USA er Bing stort, i nogle stater.

Det kan være nemt at overse og glemme at Bing eksisterer, men det gør dine konkurrenter også og derfor er der ofte meget at hente i at lave en fokuseret indsats omkring Microsoft søgemaskine Bing.

Det første du skal have styr på er dine søgeord og for at finde frem til dine søgeord, kan du bruge en lang række forskellige værktøjer, herunder Bings annonceværktøj, der fortæller dig hvor mange søgninger, der er på de forskellige søgeord og søgefraser.

Når du har udvalgt dine søgeord og søgefraser, skal du bruge et program, der kan holde styr på dine placeringer, så du kan se om det går frem af eller om du mod forventning, klarer dig dårligere end tidligere. Essentiel viden, når du skal vurdere din SEO-indsats.

Til formålet anbefaler vi SERPremes Bing Rank tracking, der leverer resultater for kun 50 øre per måned, per søgeord.

Efter du har opsat tracking af dine søgeord og søgefraser i Bing, kan du begynde arbejdet med at optimere mod Bings søgeresultater

Der findes masser af guides til dette rundt omkring på Internettet, prøv blot at søge på bing SEO guides eller guides.