Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du har et hjemmekontor, skal det være et sted, hvor du kan sidde og arbejde og koncentrere dig. Det vil sige, at der skal være en indretning, som du føler dig godt tilpas i, og som kan være med til at motivere dig. Men vigtigst af alt skal dit hjemmekontor indeholde noget forskellig teknik, som gør det lidt mere lækkert at sidde og arbejde.

Alt til skrivebordet

Det vigtigste på et kontor er naturligvis, at du har et sted at sidde og arbejde. Du skal have en computer, der kan være med til at gøre dit arbejde lettere. Du skal have en computerskærm, der kan give dig et bedre overblik over dit arbejde. Hvis du mangler en ny computerskærm, kan du tjekke Philips computerskærme her. Udover det skal du selvfølgelig have et tastatur og en mus. Begge dele kan du få ergonomisk, så du kan holde ud at sidde og arbejde i længere tid uden at få ondt nogle steder.

Hæve/sænke-skrivebord

Når du skal sidde og arbejde i flere timer, kan det faktisk godt være rart, fordi du kan få ondt i kroppen af at sidde og arbejde i den samme position i lang tid. Derfor er det rigtig smart med et hæve/sænke-skrivebord, fordi du så skiftevis kan sidde ned og stå op og arbejde. Dertil har du også brug for en stol, der faktisk er god at sidde i. Her skal du nærmere gå efter komfort fremfor design.

Lidt lækkert til arbejdet

Det er altid rart med en god kop kaffe, når du sidder og arbejder. Hvis du vil gøre det lidt mere lækkert end bare en kop almindelig filterkaffe ude fra køkkenet, kan du have en mere avanceret kaffemaskine med kapsler til at stå inde på dit kontor. Det er for dig, der godt kan lide, at tingene er lidt luksuriøse.