Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du eller en af dine nærmeste lider af et alkoholmisbrug, så er det vigtigt, at I får den rette behandling. Det kan være en svær beslutning at søge hjælp, men det er den eneste måde, I kan komme tilbage til et normalt liv. Hos A Misbrugebehandling tilbyder vi specialiseret behandling for alkoholmisbrug. Vi har mange års erfaring med at behandle mennesker med alkoholmisbrug, og vi ved, hvad der skal til for at I kan komme tilbage til et normalt liv. I behandlingen hos os vil I blive mødt af et team af fagfolk, der alle har stor erfaring med alkoholmisbrug. Vi tilbyder både individuelle samtaler og gruppeterapi, så I kan få den bedst mulige behandling. Individuelle samtaler giver dig mulighed for at tale ærligt og åbent om dine problemer, og gruppeterapien giver dig mulighed for at dele erfaringer med andre, der står i samme situation som dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Fra den svære snak til opfølgning

Når du ringer til os for at bestille tid til en uforpligtende snak, vil du først blive sat igennem til en af vores misbrugskonsulenter. Hos os er det nemlig ikke til at vide, hvornår man kan få brug for den svære snak. Konsulenten vil herefter spørge dig ind til problemerne og finde ud af, om vi er nogle, der kan hjælpe i jeres specifikke tilfælde. Hvis vi ikke kan hjælpe dig, søger vi gerne sammen med dig efter andre muligheder. Dog vil vi i langt de fleste gange være i stand til at hjælpe dig og din pårørende videre i behandling, hvor du modtager et konkret tilbud. Når vi udskriver en patient, så stopper vi ikke helt der, fordi der vil være opfølgende samtaler, samt at vi også tilbyder familieterapi for pårørende.

Misbrugsbehandling skal også tilpasses den enkelte

Vores mål er at komme så tæt på dig som mulig, hvilket vi opnår ved at lytte og stille spørgsmål indtil vi har fået et fuldstændigt billede af jeres problematik. Med baggrund i dette vil vi herefter sammen med dig og din pårørende udarbejde en plan for behandling, der passer til lige netop jeres behov – og ikke mindst ønsker. Det er vigtigt at huske på at der ikke findes to ens misbrug, hvorfor der heller ikke er noget facit for behandling af dette. Der skal derfor altid tages udgangspunkt i den enkelte persons problematik, når vi planlægger behandling.