search-engine

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du iværksætter eller virksomhedsejer, er synlighed altafgørende. Du skal have dit budskab ud og sørge for, det skaber værdi, dér hvor kunden er. Telefonbogens “gule sider” er yt, og måske føler du, at dine tiltag drukner i mængden, eller du har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte.

Men frygt ej: Her får du 3 tips til, hvor du med enkle midler kan sætte spot på din virksomhed og få dit budskab ud i verden.

1: Bliv søgemaskinernes bedste ven med søgeoptimering

Dine kunder har alle en browser ved hånden i deres smartphone, og derfor er det allervigtigste sted at skabe synlighed netop i søgemaskinerne. Studier viser med al tydelighed, at virksomheder, der rangerer højt i søgeresultaterne, får flere klik. Så snart din virksomhed ryger om på side to, er chancen for et salg væsentligt forringet.

Så derfor: Sørg for søgeoptimering af din hjemmeside, så den ranker højt i søgemaskinerne, og her kan du med fordel søge kompetent sparring ved en SEO-ekspert såsom https://kh-online.dk/seo/. SEO er et rigtig godt sted at investere.

2: Skab relationer til dine kunder

Du sælger ikke kun et produkt. Du sælger også en værdi, en oplevelse. Derfor er det rigtig vigtigt at interagere med dine kunder, lære dem at kende og skabe online indhold, som taler til dem. Sociale medier er eminente til netop dette, og det er virkelig værd at overveje, hvordan du kan bruge disse medier til at skabe en autentisk og værdifuld interaktion med dine kunder. Og husk at tænke visuelt! Billeder og video har markant større effekt end ren tekst.

3: Skab omtale mund-til-mund

Du kan markedsføre dine produkter nok så meget, men den allerbedste anbefaling, du kan få, er ambassadører: Kunder, der har købt dit produkt eller service og gerne anbefaler det til andre. Du kan fx opmuntre dine kunder til at anbefale din virksomhed, bede om udtalelser fra tilfredse kunder eller få glade samarbejdspartnere til at linke til din hjemmeside, hvilket også er en form for søgeoptimering, der gavner din synlighed.