Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes efterhånden mange smarte apps, som kan lidt af hvert – alt fra at måle op, når du skal bestille maling, til at prøve briller før du bestiller og køber. Sidstnævnte er smart, da du på den måde ikke behøver at bestille briller hjem for at prøve dem, hvorefter du sender dem tilbage.

Der er mange forskellige apps, hvorfra du kan prøve, hvordan brillerne ser ud på dit ansigt, før du køber dem. Flere og flere optikerkæder har lanceret deres egen app, hvor du kan teste de forskellige typer af briller, før du køber.

Det betyder, at du slipper for at gøre et dyrt fejlkøb – og samtidig skal du ikke besvære dig med at sende dem retur igen, når du ikke længere skal bruge dem. Herunder følger en introduktion af et par af de apps, der er på markedet, hvor du kan prøve briller direkte på din telefon.

#1: GlassOn

En smart app, som du kan bruge til at prøve et utal af briller fra forskellige brands. Du kan se nogle af de brille brands, du kan prøve, ved at klikke på linket. Du kan samtidig få anbefalinger til briller ud fra formen på dit hoved og din personlige stil. Det kræver naturligvis, at du finder brillerne et sted på nettet, når du har fundet et par, som du godt kan lide.

#2: Stylelab by Profil Optik

Her er tale om Profil Optiks egen app, som du kan bruge til at prøve briller i det virtuelle prøverum. Du kan gemme de forskellige briller, som er i app’en som dine favoritter, ligesom du kan dele de bedste billeder, du har taget, med dine venner. På den måde kan de hjælpe dig med at vælge de briller, som passer bedst til dig.

Samtidig har du den fordel, at du udelukkende kan prøve briller, som sælges ved Profil Optik. Det gør det nemmere, når du finder de briller, du godt kan lide, da du ikke skal ud og købe dem hos en anden forhandler.