Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange der gerne vil have en Iphone, men det er ikke alle de vil betale de godt 5000 kroner den nu en gang koster. Og til alle dem kan der nu være godt nyt på vej.

Det forlyder nemlig at Apple arbejder på en ny og langt billigere iPhone, der bedst af alt kan betegnes som i iPhone Nano. Med en sådan iPhone, vil det heller ikke være lige så nødvendigt med iPhone covers og beskyttelse. Hvilket er strengt nødvendigt, hvis du har en iPhone 4 eller 4S, som meget nemt går i stykker.

Find

Den kommer til at have de fleste af de samme egenskaber som den almindelige iPhone, men den bliver meget mindre, både fysisk men sandsynligvis også indholdsmæssigt.

Der er endnu ikke kommet specifikationer, men det forventes at processoren vil være noget svagere, da det trods alt er en billigere udgave der er tale om. Men det betyder altså også at telefonen bliver noget billigere. Det forlyder at prisen kommer til at være halvdelen af en iPhone 4.

I USA går der rygter om at telefonen blot kommer til at koste omkring 1000 kroner i USA, i Danmark må vi trods alt nok forvente den bliver væsentlig dyrere, men muligvis kan den holdes under 2000 kr, uden abonnement vel og mærke.

Det bliver spændende at høre Apple’s officielle udmelding om rygterne.

Du kan læse flere nyheder om Apple her

DEL
Tidligere artikel3 vækster stadig
Næste artikeliMac er alt i én