Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du ved at være over din startup-periode, og har du fortaget dig nogle væsentlige investeringer? Dette giver dig lyst til mere, og hertil kan det være en god idé, så småt, at starte på en yderligere professionalisering. Denne kan indebære fremskridt, såsom etablering af et lager eller indrykning i et kontorhotel. Lær mere om kontorhoteller, og hvordan disse fungerer i guiden herunder.

Sådan danner du stærke forbindelser med andre firmaejere

Konceptet om kontorhoteller er essentielt bare en gruppe små- eller mellemstore virksomheder samler sig om at betale for et større kontorfælleskab; altså et sted, hvor i hver især kan fordybe jer i arbejdet. i Et kontorhotel kan rumme mange virksomheder, og det gør det altså utroligt nemt for dig at skabe stærke forbindelser, da en masse firmaer som dit er samlet på et sted.

Der er massere mulighed for kontorhotelleje i de større byer, såsom København, Aarhus, Odense og Aalborg, men det er altså også muligt at finde kontorer i mindre byer, som Hjørring og Kolling. Et kontorhotel er et klogt fremskridt for din virksomhed på mange måder, da det er en nem måde at rykke arbejdet ud af hjemmet og ud i professionelle rammer. Derudover vil prisen naturligvis ikke være særlig høj, da I er mange om at dele kontoret.

Hvad du også skal tænke over, er at dit kontorhotel med fordel vil være i et område, hvor der i forvejen er en masse erhverv i gang. Dette vil ikke kun give dig en fornemmelse af, hvordan det reelle erhvervsliv er, men også give dig mulighed for at konversere med en milliard flere fra samme fag. Dette giver dig ny viden om iværksætteroptimering hver eneste dag, og lader dig virkelig komme derhen, hvor du vil finde fokus og inspiration gang på gang.

Derfor skal du overveje at investere i en revisor

Hvad der desuden er en overraskende god idé at overveje, som firmaejer, hvis du ovenikøbet er alene om arbejdet, er at anskaffe dig en revisor. Du har rig mulighed for at hyre en revisor i Aars, hvor de kun har utroligt erfarne revisorer, som kan tage dit firma til det næste niveau. En revisor vil bla. hjælpe dig med budget- og markedsføringsstrategier, give dig iværksætterrådgivning og tale med dig om procesoptimering. Altså vil en revisor kun gøre dig godt, og vil uden tvivl give pote i sidste ende.